HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ SIKINTI MİLLETİN

Merhaba arkadaşlar tüm dünyayı saran Corona virüsü ve beraberinde gelen sıkıntıları hepiniz biliyor ve yakından takip ediyorsunuz.
Bu salgın fırsatçılığı da yanında getirdi işsiz kalan vatandaşlar ekonomik olarak zor günler yaşamaya başladı. İşçi ve işveren hakkında çıkan yasalar maalesef her zamanki gibi işverenden yana oldu. İşten çıkarmak yasak dediler ama ücretsiz izine çıkarmak serbest. Bu şu  demek işçiyi 1168 liraya mahkum edip kendi isteği ile işten çıksın ve bütün haklarından vazgeçsin istiyorlar.
Ülkede dolar euro ve altın almış başını gitmiş herşey ateş pahası insanlar zar zor geçimini sağlarken birde bu şekilde muameleye maruz kaldılar. Devlet aklı vardır bir bikdikleri diye düşünmek istiyoruz ama maalesef bunun hiç bir mantığı yok. Sayın bakanımız da çıkmış olduğu TV programında dolarla mı maaş alıyorsunuz dolar borcunuz mu var diye sorması ne kadar ufku açık bir bakan olduğunu gösteriyor.
İnsanların dolar ile maaş alması veya dolar borcu olması birşeyi değiştirmez.
Dışarıdan aldığımız her ürün dolar ile geliyor ve Türkiye'nin dış borcu dolar ile hesaplanıyor ve en küçük bir yükseliş bu ülkeyi milyonlarca veya milyarlarca lira zarara sokuyor ve bu borcu siz değil bu millet ödüyor. 
Saygılarımla Değişim şart.

Yorumlar